Medela Symphony Huurkolf

Wil je een kolf huren?
Neem dan tussen 09:00 en 21:00 uur contact op!
Stuur een WhatsApp bericht op 06-47910393 7 dagen per week!
Kamperfoelieplein 9 Den Haag

Drinkt je baby nog niet goed (genoeg) aan je borst? Is je melkproductie nog niet goed op gang gekomen? Of zijn jij en je baby van elkaar gescheiden, bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te starten met kolven.

Kolf huren in Den Haag

Bij MamaVitaal wordt de nieuwste huurkolf van Medela, de Symphony dubbele elektrische borstkolf, verhuurd. Deze professionele kolf is in het ziekenhuis de meest gebruikte elektrische borstkolf. De Symphony is geschikt om je melkproductie op gang te brengen en is ideaal voor moeders die veelvuldig en langdurig moeten kolven. De Symphony kan zowel enkel- als dubbelzijdig gebruikt worden en is buitengewoon stil. De kolf is zeer gebruiksvriendelijk en is makkelijk in te stellen.

Om je op weg te helpen hangt er aan de kolf een kaart met uitleg over hoe je de kolf het beste kunt gebruiken. Maar kom je er niet uit of heb je vragen, laat het me dan weten. Je mag me dan bellen of een WhatsApp sturen, dan kijken we samen hoe ik je kan helpen.

Kolf huren

Algemene informatie

Na contact via WhatsApp, kan de kolf 7 dagen per week opgehaald of teruggebracht worden
De kolfsets die je aanschaft bij de huur van de kolf, kunnen langere tijd gebruikt worden
Heb je een kolfset van het ziekenhuis? Dan is deze set helaas niet geschikt voor het gebruik van deze huurkolf. De kolfset die je hebt meegekregen uit het ziekenhuis zijn namelijk van disposable materiaal en niet geschikt voor langdurig gebruik. Deze sets mogen 24 uur gebruikt worden en bevatten niet de membraankappen die voor deze huurkolf nodig zijn.

De personal fit plus borstschilden zijn ovaal van vorm. Er zijn verschillende maten borstschilden. De afkolfset wordt verkocht in de maten S, M en L. Eventueel is een grotere maat er los bij te kopen.

Je dient de kolf schoon, compleet en in de originele kolfkoffer terug te brengen.
Kosten kolf huren

Meer weten over de Symphony dubbele elektrische borstkolf?

Kijk dan op de website van Medela voor meer informatie, nuttige video’s en ondersteunende downloads en links

Kosten

Je betaalt een borg van € 50,00.
Voor het huren vraag ik een borg van € 50,00 (deze wordt bij terugbrengen van de kolf verrekend met het bedrag dat je kwijt bent aan het huren van de kolf). Ook dien je je legitimatiebewijs bij je te hebben voor het huren van de kolf.

De kosten van de huur voor de eerste week zijn € 22,50 (dat is inclusief € 5,00 administratiekosten)
Na de eerste week ga je per dag € 2,50 extra betalen
Bij de kolf dien je een dubbele afkolfset aan te schaffen van € 38,45

De betaling vindt digitaal plaats. Je ontvangt via de mail de factuur waar ook een iDEAL betaallink in zit. Je dient de factuur direct te betalen. Na betaling krijg je de kolf mee om te huren voor de periode dat het nodig is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een kolf wil huren, kun je mij een WhatsApp sturen. Dan spreken we samen het moment af dat je de kolf kunt komen ophalen. Vervolgens nodig ik je via de mail uit om online je gegevens aan te vullen in het online administratiesysteem waarmee ik werk. Ik heb dus je emailadres nodig. Zo gauw je gegevens zijn aangevuld, ontvang je van mij een mail met informatie over de huur van de kolf met daarbij ook direct de betalingslink. Zo gauw de borg, kosten voor de eerste week huur en mogelijk ook de afkolfset zijn betaald, zorg ik dat de kolf voor je klaar staat om opgehaald te worden op het Kamperfoelieplein 9 in Den Haag.

Andere hulp nodig?

Een kolf huren ter ondersteuning van de borstvoeding doe je natuurlijk niet voor niets. Waarschijnlijk loop je tegen meer uitdagingen aan op het gebied van borstvoeding. Weet dat ik je als lactatiekundige op meerdere manieren kan helpen bij het geven van borstvoeding. Ik kom graag bij je thuis langs om je de ondersteuning te bieden die jij en je baby verdienen. Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Graag vertel ik je alles over de verschillende borstvoedingsconsulten die ik aanbied.

Hulp nodig

Algemene huurvoorwaarden borstkolf Medela Symphony

In dit document lees je alles over de algemene huurvoorwaarden van de borstkolf Medela Symphony.

Wie is Anouk

Als lactatiekundige IBCLC en diëtist heb ik ondertussen ontzettend veel ervaring in de begeleiding van moeders & baby’s bij borstvoeding. Dit samen met mijn eigen ervaring als moeder van 4 borstvoedingskindjes, kan ik zeggen dat ik écht mijn roeping heb gevonden. En dat is andere moeders helpen met het geven van borstvoeding. Zodat ook jij vol vertrouwen en met veel plezier je baby kunt voeden.