Borstvoedingsplan

Wil jij ook goed voorbereid van start met het geven van borstvoeding? Ja toch?!
Naast de cursus over borstvoeding, is een borstvoedingsplan ook een hele fijne tool om je goed voor te bereiden. Lijkt het je fijn om hier mee aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het borstvoedingsplan!

Een borstvoedingsplan is misschien een woord waar je nog niet eerder van hebt gehoord. En dat is ook niet zo gek, want wanneer je zwanger bent kan er heel veel op je afkomen. Je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op alles dat gaat komen. Daarom lees je misschien boeken, struin je internet af, volgt je een cursus, schrijf je op advies van je verloskundige een geboorteplan…

Maar waar je misschien niet aan denkt is een borstvoedingsplan!
En dat is jammer, want dit is namelijk ook een ontzettend fijne tool om goed voorbereid de eerste start met je baby tegemoet te gaan.

Ik weet hoe overweldigend die eerste momenten met je baby kunnen zijn. Daarom ben ik er ook een groot voorstander van dat iedere mama een borstvoedingsplan maakt wanneer zij de wens heeft om borstvoeding te gaan geven. Net zoals dat een geboorteplan ook heel fijn is om te maken voor je bevalling.

Het zorgt er namelijk voor dat je er van tevoren écht over na gaat denken. Dat je kritisch kijkt naar wat voor jou en je partner de beste keuzes zijn en wat het beste bij jullie past. Het helpt je om goed in kaart te brengen wat jouw wensen zijn wanneer het om borstvoeding gaat. Zodat jij en je baby straks voor de beste start kunnen gaan.

En omdat ik elke mama een superstart gun, krijg je van mij het borstvoedingsplan! Zodat ook jij vol vertrouwen je baby borstvoeding kan gaan geven!

Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven!
Dan ontvang je regelmatig een inspirerende mail over borstvoeding, met praktische tips over hoe jij de beste invulling kan geven aan jullie borstvoedingsavontuur!

En daarnaast ontvang je na inschrijving natuurlijk ook direct het borstvoedingsplan. Zodat jij je goed kan voorbereiden op wat gaat komen, en jij en je baby daardoor voor de beste start kunnen gaan.

Dat wil jij natuurlijk ook, toch?!

Borstvoedingsplan

Borstvoedingsplan

Schrijf je in en ontvang het ‘borstvoedingsplan’ & regelmatig een inspirerende mail over borstvoeding met praktische tips over hoe jij een zelfverzekerde borstvoedende mama kunt zijn!

Ja, ik ontvang ook graag regelmatig een inspirerende mail over borstvoeding, met praktische tips over hoe ik de beste invulling kan geven aan mijn borstvoedingsavontuur! Ik heb in de privacyverklaring gelezen dat je zorgvuldig met mijn gegevens om gaat.
Borstvoedingsplan