Borst­voedings­consult – Begeleiding bij borstvoeding

Geef je borstvoeding, maar loopt het niet helemaal zoals je zou willen?
Of ben je zwanger en wil je graag advies over hoe jij je kunt voorbereiden op het geven van borstvoeding?
Ik help je graag!

Kies het consult dat bij jou past en plan dit direct in via mijn online agenda of neem contact met me op via WhatsApp.

Borstvoedingsconsult – ‘Brons-Zilver-Goud’

In je zwangerschap dacht je misschien wel ‘ik zie wel of het lukt’. Maar nu je eenmaal begonnen bent, wil je dat het werkt! Heel herkenbaar! Ik help je dan ook graag met het vinden van de juiste weg die bij jou en je baby past, zodat je met plezier borstvoeding kunt gaan geven.

Een borstvoedingsconsult is een afspraak die is bedoeld voor een mama die zo snel mogelijk begeleiding nodig heeft met borstvoeding. Misschien omdat je tegen een uitdaging aanloopt of omdat je je onzeker voelt over het voeden van je baby. Of omdat je met veel vragen rondloopt waar je maar niet de antwoorden op weet te vinden.

Een borstvoedingsconsult kan in elke fase van borstvoeding worden gebruikt. Ik kom direct naar je toe of je plant een afspraak op een later moment. Zodat je snel weer met plezier en vertrouwen borstvoeding kan geven aan je baby.

Borstvoedingsconsult – ‘Brons-Zilver-Goud’

Brons

Consult Borstvoeding ‘Brons’

1 borstvoedingsconsult van 1 tot 1,5 uur

Observatie van een voeding

Een mondonderzoek bij je baby

Eventueel wegen van je baby

Een kort en bondig geschreven borstvoedingsplan

Voor €125,- euro per consult

Maak online een afspraak!

Zilver

Consult Borstvoeding ‘Zilver’

1 borstvoedingsconsult van 1 tot 1,5 uur

Observatie van een voeding
Een mondonderzoek bij je baby
Eventueel wegen van je baby
Een kort en bondig geschreven borstvoedingsplan
De mogelijkheid om via WhatsApp al je vragen te stellen tot 2 weken na het consult

Voor €150,- euro per consult

Maak online een afspraak!

Goud

Consult Borstvoeding ‘Goud’

1 borstvoedingsconsult van 1 tot 1,5 uur

Observatie van een voeding
Een mondonderzoek bij je baby
Eventueel wegen van je baby
Een kort en bondig geschreven borstvoedingsplan
Een compleet en uitgebreid digitaal E-book met antwoord op al je borstvoedingsvragen in je kraamperiode

Onbeperkt de mogelijkheid om via WhatsApp al je vragen te stellen

Voor €250,- euro per consult

Maak online een afspraak!

Welk consult je ook kiest, mijn begeleiding ziet er als volgt uit:

Tijdens onze afspraak bespreken we hoe je de periode waarin je borstvoeding geeft tot nu toe hebt ervaren. Daarbij observeer ik een voeding en doe ik een mondonderzoek bij je baby, zodat ik een goed beeld krijg van de situatie waarin jij hulp kunt gebruiken.

Ik begeleid je bij je hulpvraag en wanneer nodig leer ik je alles over voor jou relevante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe je je baby op de juiste manier aanlegt
  • Welke houdingen fijn zijn om te voeden
  • Hoe je omgaat met stuwing
  • De manier waarop je je borsten en tepels het beste kunt verzorgen
  • Hoe je kunt kolven

Of andere uitdagingen bij borstvoeding waar jij ondersteuning in zoekt. Zodat jij na dit consult weer vol vertrouwen borstvoeding kan geven aan je baby. En onthoud; Jij hebt de regie! Ik ben graag realistisch, borstvoeding moet wel haalbaar zijn in jullie unieke situatie. Het liefst zie ik natuurlijk dat jullie beiden ervan genieten. We gaan dus op zoek naar een manier die voor jullie werkt!

Je ontvangt een borstvoedingsplan volledig afgestemd op jouw behoeften!
Dit plan werk ik tijdens onze afspraak volledig uit en laat ik schriftelijk bij je achter, zodat je in 1 oogopslag terug kunt zien welke adviezen we hebben besproken die bij jouw situatie passen. Ook heb je zo houvast en vertrouwen om de juiste stappen te zetten.

Als afsluiting van de afspraak, ontvang je van mij nog aanvullende informatie via WhatsApp. 

Afhankelijk van welke variant je hebt gekozen, ‘Brons’, ‘Zilver’ of ‘Goud’, mag je mij eventueel ook na onze afspraak WhatsAppen met al je vragen. Zo kan ik je altijd op elk willekeurig moment weer snel op weg helpen.

Oftewel; ondersteuning op elk gewenst moment in de periode dat jij borstvoeding geeft! Zodat jij je baby snel weer met plezier kan voeden.

Vervolgconsult bij je thuis – € 100,- per uur

Na het eerste consult, kunnen we afhankelijk van het verloop van je borstvoedingsperiode ook nog een vervolgconsult inplannen als je dat fijn vindt. Zo kan ik samen met jou de puntjes op de “i” te zetten. Op die manier krijg je niet alle informatie in 1 keer en sta je er ook niet alleen voor, maar creëren we een continue begeleiding tijdens je borstvoedingsperiode. Een vervolgconsult duurt vaak wat korter, omdat ik jouw specifieke situatie al in beeld heb gebracht toen ik eerder bij je thuis was.

Telefonisch consult – v.a. € 20,- per kwartier

Loop je rond met vragen, wil je graag even overleggen en is daar geen observatie van een voeding voor nodig? Dan is een telefonisch consult een goede manier om je te helpen.

Plan dit direct in via mijn online agenda of bericht me via Whatsapp dat je graag een afspraak maakt voor een telefonisch consult. Dan ben ik het snelste in de gelegenheid om je te laten weten wanneer ik tijd voor je heb, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Video consult – v.a. € 20,- per kwartier

Heb je verkoudheidsklachten of wil je nu liever niemand bij je thuis ontvangen? Maar vind je het wel heel fijn dat je mij kunt zien terwijl ik je adviezen geef? Of woon je niet in mijn regio maar wil je wel heel graag dat ik even meekijk met een voedingsmoment? En is lichamelijk onderzoek van jou of je baby hiervoor niet nodig? Dan is een consult d.m.v. videobellen een goede manier om je te helpen. Dit kan via Zoom, Whatsapp of Facetime.

Door jou, je baby en het aanleggen te zien, kan ik je gerichter advies geven dan telefonisch. Daarbij kan ik je ook beter uitleggen wat ik bedoel met mijn adviezen, wel zo fijn!

Plan dit direct in via mijn online agenda of bericht me via Whatsapp dat je graag een afspraak maakt voor een video consult. Dan ben ik het snelste in de gelegenheid om je te laten weten wanneer ik tijd voor je heb, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Prenataal consult – consult in je zwangerschap – privé zwangerschapscursus  € 150,- per consult

Heb je in je zwangerschap al vragen of twijfels over het geven van borstvoeding (of verwacht je problemen) en wil je juist graag met een goed borstvoedingsplan vol vertrouwen deze nieuwe periode tegemoet gaan? Dan kun je contact met me opnemen voor een zwangerschapsconsult bij jou thuis. Tijdens dit consult blijft niets onbespreekbaar en help ik jou bij een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding. Na het consult krijg je digitaal de samenvatting van ons gesprek, ook wel jouw borstvoedingsplan, zodat je de gekregen adviezen nog eens rustig na kunt lezen. Alles om ervoor te zorgen dat je deze nieuwe periode met vertrouwen tegemoet kunt gaan.

Uit ervaring weet ik dat een goede voorbereiding kennis biedt en vertrouwen geeft. Ik help je hier dan ook ontzettend graag bij. En is je baby eenmaal geboren? Dan heb je in je kraamweek ook recht op een telefonisch consult. Zodat ik dan gelijk je eventuele vragen en onzekerheden weg kan nemen en jij een fantastische start kunt maken met het voeden van je baby.

Vergoedings­­check

De meeste verzekeraars bieden een volledige of gedeeltelijk vergoeding voor de kosten van borstvoeding begeleiding door een lactatiekundige IBCLC. Check daarom altijd je vergoeding voor lactatiekundige begeleiding om te zien of je hiervoor in aanmerking komt.

Verder kan een consult tot 24 uur voor de afspraak kosteloos worden afgezegd. Valt dit binnen de 24 uur dan wordt er € 30,- in rekening gebracht voor de administratie kosten.

Parkeerkosten en reisafstand vanaf mijn huis (Den Haag) wordt gefactureerd (35 cent per km). In het weekend en op feestdagen geldt een toeslag van 25%.

Tarieven

• Consult bij je thuis
– Brons € 125,- per consult
– Zilver € 150,- per consult
– Goud € 250,- per consult
• Vervolgconsult bij je thuis € 100,- per uur
• Telefonisch consult € 20,- per kwartier
• Video consult v.a. € 20,- per kwartier
• Prenataal consult – consult in je Zwangerschap – Privé zwangerschapscursus € 150,- per consult
• Masterclass Borstvoeding € 67,-

Lieve woorden

Op het moment dat ik het even echt niet meer wist heb ik Anouk (mamavitaal) om hulp gevraagd. Ze heeft me gerust gesteld en begeleid. Ik kon met mijn vragen altijd bij haar terrecht en kreeg snel reactie. Wat in zo n situatie erg fijn is dat er iemand klaar staat voor je. Heel erg bedankt!

Tugba

Heel dankbaar voor het bezoek van Anouk! Een fijne, rustige vrouw met veel kennis. Haar manier van omgang met mij en mijn baby was heel aangenaam en respectvol (altijd toestemming vragen en niet zomaar iets doen). Ik had Anouk ingeschakeld op aanraden van anderen. Bij deze raad ik haar sterk aan aan andere vrouwen

Vivianne

Anouk is snel beschikbaar en een lieve en attente vrouw. Daarnaast geeft ze je in korte tijd duidelijke en concrete adviezen waardoor ik het geven van borstvoeding als makkelijker en prettiger ervaar. Inmiddels heeft ze mij bij beide kinderen ondersteunt en ik zou haar direct weer inschakelen.

Laura

Vanwege verschillende borstvoedingstruggles heb ik contact gezocht met lactatiekundige Anouk. Zij is bij ons thuis geweest en heeft ons voorzien van heel fijne tips en een plan om door te gaan. Anouk is een hele lieve warme vrouw waardoor ik me meteen gesteund en op mijn gemak voelde in deze uitdagende en kwetsbare borstvoedingsjourney.

Lysette